Pohjaset » Ajankohtaista » Haemme nyt TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme nyt TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

rekry-banneri

Talouspäällikkönä vastaat Pohjaset-konsernin taloushallinnosta ja sen kehittämisestä, prosesseista ja IT-asioista. Tehtäviisi kuuluvat mm. kirjanpitoon, tilinpäätökseen, rahoitukseen ja raportointiin liittyvät asiat, osallistuminen tarjousten laskentaan liiketoimintayksiköiden avainhenkilöiden kanssa sekä prosessien ja IT-asioiden kehittäminen. Vastaat myös palkkahallinnosta ja vakuutuksista. Toimit taloustiimin esimiehenä ja konsernin johtoryhmän jäsenenä. Sinulla on työtehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Edellytämme osaamista kirjanpidosta ja maksuliikenteen hallinnasta sekä tehtävään liittyvästä lainsäädännöstä. Englannin kielen taitosi ja taloushallintoon liittyvä ohjelmisto- ja excel-osaamisesi ovat hyvät. On eduksi, jos olet aikaisemmissa työtehtävissäsi tehnyt konsernilaskentaan liittyviä tehtäviä ja tunnet toimialaamme.

Hallitset kokonaisuuksia ja olet valmis tekemään myös taloushallinnon rutiinitehtäviä. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä itsenäisen työskentelyotteen. Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtävän vahvasti kehittyvässä ja luotettavassa perheyhtiössä. Talouspäällikkönä sinulla on hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Pystyt vaikuttamaan myös oman työsi sisältöön ja pääset tekemään töitä osaavien ja mukavien työkavereiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Janne Pohjanen, puhelin 040 572 8866, ma 8.4.2019 kello 9-10 ja ti 16.4.2019 kello 15-16 sekä HR-konsultti Ritva-Liisa Niskanen, puhelin 0400 499 194, ti 9.4. klo 15-16 ja ma 15.4. kello 9-10.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 23.4.2019 mennessä osoitteella rekry@pohjaset.com. Merkitse sähköpostin viestikenttään ”Talouspäällikkö”

Pohjaset on kuljetuspalveluihin, räätälöityihin tehdas- ja varastointipalveluihin sekä kierrätys- ja biopolttoaineiden käsittelyyn erikoistunut konserni, joka on toiminut jo yli 60 vuotta. Pääkonttorimme on Keminmaalla. Vahvassa kasvussa olevan konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 16,5 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 115 työntekijää.