KIRJANPITÄJÄ / TALOUSHALLINNON AMMATTILAINEN

 

Pohjaset on logistiikkapalveluihin, räätälöityihin tehdas- ja varastointipalveluihin sekä kierrätys- ja biomateriaalien käsittelyyn erikoistunut perheyritys, joka on toiminut pian 70 vuotta.

Pääkonttorimme on Keminmaalla. Konsernin toiminta-alue kattaa suuren osan Suomea ja Pohjois-Ruotsin.  Kasvavan konsernimme liikevaihto vuonna 2023 oli 23,6 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 150 työntekijää.

 

Lue lisää www.pohjaset.com

 

Haemme nyt Keminmaalle

KIRJANPITÄJÄÄ / TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA

Pääasiallinen tehtäväsi on huolehtia viiden yhtiön muodostaman Pohjaset-konsernin kirjanpidosta.  Kirjanpidon lisäksi pääset tekemään muita mielenkiintoisia taloushallinnon tehtäviä osaamisesi ja mielenkiintosi pohjalta. Tehtävä voi sisältää esimerkiksi ostoreskontran hoitamista tai palkanlaskentaa.

 

Edellytämme

  • kokemusta konsernikirjanpidosta ja -tilinpäätöksen laatimisesta
  • kirjanpidossa käytettävien järjestelmien ja niitä tukevien ohjelmistojen hallintaa
  • tehtävään soveltuvaa tutkintoa
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

 

Arvostamme

  • asiantuntemusta yhteisön tuloverotuksesta ja alv-säännöksistä
  • ruotsin ja englannin kielen taitoa
  • ymmärrystä sisäisestä raportoinnista
  • kokemusta muista taloushallinnon tehtävistä, kuten palkanlaskennasta tai reskontran hoidosta
  • kiinnostusta taloushallinnon prosessien kehittämiseen

 

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtävän kasvavassa ja luotettavassa perheyhtiössä. Sinulla on hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Pystyt vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja pääset tekemään töitä osaavien ja mukavien työkaverien kanssa.

Arvostamme henkilöstöämme ja haluamme olla hyvä työnantaja. Työntekijöidemme antama suositteluindeksi (eNPS) on +68. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntaedun, laajat työterveyspalvelut ja työsuhdepyöräedun.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Marko Anttola puhelin +358 40 059 9967. Markon tavoittaa parhaiten torstaina 15.2. kello 14–15 ja keskiviikkona 21.2. kello 14–15.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteella [email protected] viimeistään torstaina 15.3.2024. Merkitse sähköpostin otsikkokenttään ”Kirjanpitäjä”.