Herman Andersson Oy on valinnut Pohjaset Oy:n vuoden 2020 turvallisuustyöstä

20201117_104341

Tällä viikolla Herman Andersson Oy viettää emoyhtiönsä Stora Enson kanssa turvallisuusviikkoa. Turvallisuusviikkoon liittyy myös yhteistyökumppanin palkitseminen vuoden 2020 turvallisuustyöstä.

Tunnustuksen myöntäminen Pohjaset Oy:lle perustuu mm. seuraaviin kokemuksiin kumppanuudesta:

”Olemme saaneet työntekijöiltämme positiivista palautetta Pohjaset Oy:n autonkuljettajien turvallisuuskäyttäytymisestä pitkin vuotta. Kuljettajat käyttävät suojavarusteita aina, oli aamuyön purku/lastaus tai arki. Myöskin heidän asenteensa turvallisuutta kohtaan näkyy heidän tekemisessään.” kertoo Teemu Pirilä, työsuojelupäällikkö Herman Andersson Oy


Osana Stora Enson turvallisuusviikkoa Herman Andersson Oy jakoi palkinnon toimittajaturvallisuuteen liittyen, jossa palkinnon vastaanotti kuljetusliike Pohjaset Oy:n kuljettaja Ville-Veikko Kehusmaa. Palkinnon luovuttivat toimitusjohtaja Jari Rantamaula sekä turvallisuuspäällikkö Teemu Pirilä. Turvallisuuspalkinnon kriteereinä olivat kuljettajien toiminta terminaalialueilla sekä yrityksen johdon reagointi turvallisuusviesteihin. Turvallisuus on Pohjaset Oy:ssa tärkein prioriteetti

”Aloitamme kaikki hallituksen ja johtoryhmän kokoukset turvallisuusasioiden läpikäynnillä. Asiakkaillemme ja kumppaneillemme turvallisuus on toiminnan keskiössä, joten on luonnollista, että mekin pyrimme päivittäin toimimaan laadukkaasti ja turvallisesti pitäen mitä lupaamme!” kertoo Janne Pohjanen, Pohjaset Oy:n toimitusjohtaja. ”On erityisen hienoa, että tämä tunnustus myönnetään nimenomaan kuljettajiemme turvallisuuskäyttäytymisestä, joka alleviivaa vakavaa asennoitumista asiakkaidemme ohjeistuksiin ja nämä henkilöthän eniten näkyvät kumppaneidemme suuntaan yrityksemme edustajina.” tarkentaa Petri Pohjanen, Logistiikkapalvelut liiketoimintayksikön päällikkö.

”Olemme systemaattisesti ja pitkäjänteisesti kiinnittäneet huomiota työturvallisuuteen ja sen jatkuvaan parantamiseen, mutta tämä on painopistealue, jossa ei koskaan tule valmista. Pyrimme koko ajan kehittämään toimintaamme ja keskitymme niihin asioihin, joihin voimme vaikuttaa. Pitää myös muistaa, että ajoneuvoyhdistelmämme liikkuvat päivittäin kymmeniä tuhansia kilometrejä Pohjois- ja Keski-Suomen sekä Pohjois-Ruotsin teillä, jolloin esimerkiksi teiden talvikunnossapidolla on suuri merkitys kokonaisturvallisuudelle.” jatkaa Raimo Pohjanen, joka vastaa turvallisuusjohtamisesta Pohjaset Oy:ssa.

Lisätietoja:
Janne Pohjanen, Pohjaset Oy, +358 40 572 8866
Raimo Pohjanen, Pohjaset Oy, +358 40 069 6646