Kierrätyspalvelut

Kierrätyspalvelut tuottaa asiakkailleen räätälöityjä kierrätyspalveluja ja -palvelukokonaisuuksia sekä innovoi yhteistyössä asiakkaiden kanssa asiakastarpeeseen perustuvia uusia kierrätysratkaisuja. Yritysasiakkaita palvelemme myös Tornion Ekoasemalla, jonka sijainti on erinomainen Kromilaaksossa Outokummun Röyttän tehdasalueen ja Tornion keskustan välissä sekä Ruotsin rajan läheisyydessä. Lisäksi toimitamme asiakkaillemme kierrätystoimintamme tuloksena syntyviä laadukkaita biopolttoaineita ja tuotamme kumppaneillemme kestävän sekä laadukkaan kokonaispalvelun metsätien energiapuupinolta tai kierrätysaseman kierrätyspuukasalta aina energialaitokselle. Kierrätyspalveluita tuotamme myös mobiilipalveluina, joihin kuuluvat mm. materiaalien murskaukset ja seulonnat.

Kehittämisessä ovat tiiviisti mukana erikoisosaamista tuottavat yhteistyökumppanit.

Tarjoamme palveluitamme kaikille toimialoille. Räätälöimme palvelumme asiakkaidemme tarpeita vastaaviksi ratkaisuiksi kumppanimallilla.

Henkilöstömme on motivoitunutta ja panostamme turvallisuuteen, laatuun, ympäristöön sekä asiakaspalveluun. Koulutukseen, moniosaamiseen ja työtehtäväkiertoon panostetaan oleellisena osana henkilöstön sekä toimintamme kehittämistä. Toimintamme perusta on kannattava ja kestävä liiketoiminta.

Palveluihimme kuuluvat

  • Kierrätyspuuhakkeen toimitukset
  • Kierrätysmateriaalien toimitukset
  • Kierrätysmateriaalien vastaanottopalvelut
  • Rakennusjätteen lajittelupalvelut
  • Sekajätteen lajittelupalvelut
  • Materiaalien murskaukset ja seulonnat mobiilipalveluina

Seulonta- ja murskauspalvelut sekä konevuokraus

Laadukkaalla ja monipuolisella kalustollamme pystymme tarjoamaan kierrätyspalveluita myös mobiiliratkaisuina. Oli sitten kyse konelajittelusta, murskauksesta, seulonnasta, näiden edellisten yhdistelmistä tai laajemmasta kokonaistarpeesta, niin pystymme osaamisellamme ja resursseillamme tuottamaan kierrätysratkaisuja haasteisiinne. Myös koneiden vuokraaminen on mahdollista.

​Tasoseula Keestrack K6

K6 on tuoteperheen lippulaiva. Suuri seulapinta-ala ja yksinkertainen rakenne takaavat katkeamattoman suuren tuotantotehon. Tasoseula soveltuu mainiosti esimerkiksi kiviaineksen, mullan tai saastuneiden maa-ainesten seulontaan. Laaja lisälaitevalikoima. Taloudellisesta polttoaineenkulutuksesta pitää huolen aktiivinen tehonsäätö ja optimoitu hydrauliikka. Tämän avulla saavutetaan 10 – 35 % polttoainesäästö.

Perustiedot:
Paino: 30 t
Seulataso: 8,2 m²
Tasojen lukumäärä: 2 (3 jaetta)
Syötin: 8 m³ / teräslamelli

Rumpuseula Neuenhauser 6020H

Neuenhauser rumpuseula takaa tuotannon ilman suurempia seisokkeja kohteessa kuin kohteessa. Suuret syöttimet sekä leveät remmit pitävät huolen siitä, että tavara menee rumpuun ja poistuu seulasta ongelmitta. Pyöräalustainen seula soveltuu erinomaisesti mullan ja kompostin sekä jätteen seulontaan.

Perustiedot:
Malli: 6020H
Paino: 18-25 t
Alusta: Pyörä
Moottori: Volvo 75-98 kW
Rummun pituus: 5500 mm
Rummun halkaisija: 2000 mm

Kasakuljetin Keestrack S5

Kasakuljetin on tehokkaampi ja kestävämpi vaihtoehto altakantokoneelle.

Perustiedot:
Paino: 12 t
Pituus: 23 m
Remmin leveys: 1 m

Esimurskain Pronar MRW 2.85

Pronar hidasvauhtinen murskain soveltuu kaikenlaisten materiaalien, kuten yhdyskunta- ja rakennusjätteiden sekä kevyiden materiaalien käsittelyyn. Pronar esimurskaimen tärkeä etu on sen liikkuvuus.

Perustiedot:
Paino: noin 26 t

Lisätietoja:

Jani Pohjanen

yksikön päällikkö