Konserni

Pohjaset Oy on 67-vuotias kasvava perheyritys ja kokonaisuudessaan Pohjaset-konsernissa työskentelee 135 henkilöä. Konsernin toiminta-alue kattaa suuren osan Suomea ja Pohjois-Ruotsin. Toimipisteemme sijaitsevat Keminmaassa, Kemissä, Torniossa, Oulussa, Rovaniemellä, Kemijärvellä, Kolarissa ja Ruotsin Bodenissa.

Pohjaset-konserni on viiden yhtiön (Pohjaset Oy, Pohjaset Logistics Oy, Pohjaset Recycling Oy, Pohjaset Kiinteistöpalvelut Oy ja Pohjaset Ab) muodostama kokonaisuus, jonka liiketoiminta on organisoitu neljään liiketoimintayksikköön: Bioenergiapalvelut, Kierrätyspalvelut, Logistiikkapalvelut ja Tehdaspalvelut.

Toiminnan johtaminen, turvallisuus, osaamisen kehittäminen, jatkuva parantaminen ja vahva tahto onnistua kantavat läpi projektien sekä luovat pohjan pitkäjänteisille kumppanuuteen perustuville asiakassuhteille.

Yrityksellämme on käytössä laatu- ja ympäristöjärjestelmä (SFS-EN ISO 9001:2015 ja SFS-EN ISO 14001:2015) sekä turvallisuusosio (SFS-EN ISO 45001:2018).

Missio

Edistää kestävää kehitystä ja kiertotaloutta.

Ympäristöstä huolehtiminen tuottamalla luonnollisia ja kierrätyspolttoaineita, toteuttamalla ympäristöystävällistä kierrätystä ja tuottaen tehdaspalveluita sekä logistisia ratkaisuja vastuullisesti ja innovatiivisesti.

Visio

Tuotamme asiakkaillemme räätälöityjä palveluja kumppanuusmallilla:

Tuotamme asiakkaillemme lisäarvoa ainutlaatuisen osaamisemme ja palveluidemme yhdistämisen avulla ja olemme valituille kumppaneillemme 1. vaihtoehto!

Arvot

  • Asiakkaat ovat yhteistyökumppaneitamme
  • Arvostamme henkilöstöämme
  • Toimimme turvallisesti ja vastuullisesti
  • Toimimme kannattavasti
  • Pidämme minkä lupaamme!

Yhdessä onnistumme paremmin!

Videot

YouTube video

Yritysesittely

YouTube video

Laivalastien purku

YouTube video

Historia ja yritysesittely

”Martti Pohjanen (isä) aloitti 50-luvulla, puun ajot traktorilla paikalliselle sahalle. Myöhemmin hän harjoitti taksiautoilua aina 70-luvulle asti. Maanrakennusurakoinnin Martti aloitti 60-luvulla, jota jatkui aina 90-luvulle asti.”