Konserni

Pohjaset Oy on 67-vuotias kasvava perheyritys ja kokonaisuudessaan Pohjaset-konsernissa työskentelee 150 henkilöä. Konsernin toiminta-alue kattaa suuren osan Suomea ja Pohjois-Ruotsin. Toimipisteemme sijaitsevat Keminmaassa, Kemissä, Torniossa, Oulussa, Rovaniemellä, Kemijärvellä, Kolarissa ja Ruotsin Bodenissa.

Pohjaset-konserni on viiden yhtiön (Pohjaset Oy, Pohjaset Logistics Oy, Pohjaset Recycling Oy, Pohjaset Kiinteistöpalvelut Oy ja Pohjaset Ab) muodostama kokonaisuus, jonka liiketoiminta on organisoitu neljään liiketoimintayksikköön: Bioenergiapalvelut, Kierrätyspalvelut, Logistiikkapalvelut ja Tehdaspalvelut.

Toiminnan johtaminen, turvallisuus, osaamisen kehittäminen, jatkuva parantaminen ja vahva tahto onnistua kantavat läpi projektien sekä luovat pohjan pitkäjänteisille kumppanuuteen perustuville asiakassuhteille.

Yrityksellämme on käytössä laatu- ja ympäristöjärjestelmä (SFS-EN ISO 9001:2015 ja SFS-EN ISO 14001:2015) sekä turvallisuusosio (SFS-EN ISO 45001:2018).

Missio

Edistää kestävää kehitystä ja kiertotaloutta.

Ympäristöstä huolehtiminen tuottamalla luonnollisia ja kierrätyspolttoaineita, toteuttamalla ympäristöystävällistä kierrätystä ja tuottaen tehdaspalveluita sekä logistisia ratkaisuja vastuullisesti ja innovatiivisesti.

Visio

Tuotamme asiakkaillemme räätälöityjä palveluja kumppanuusmallilla:

Tuotamme asiakkaillemme lisäarvoa ainutlaatuisen osaamisemme ja palveluidemme yhdistämisen avulla ja olemme valituille kumppaneillemme 1. vaihtoehto!

Arvot

  • Asiakkaat ovat yhteistyökumppaneitamme
  • Arvostamme henkilöstöämme
  • Toimimme turvallisesti ja vastuullisesti
  • Toimimme kannattavasti
  • Pidämme minkä lupaamme!

Yhdessä onnistumme paremmin!

 

 

 

Inspecta Sertifiointi Oy on arvioinut organisaation

Pohjaset Oy Keminmaa

käyttäen HSEQ -menetelmää, jota ovat määritelleet ja edellyttäneet

ABB Oy, Alva-yhtiöt Oy, Andritz Oy, Gasgrid Finland Oy, Helen Oy,

HSY -kuntayhtymä, Kotkan Energia Oy, Metsäliitto Osuuskunta,

MM Kotkamills Boards Oy, Nokian Renkaat Oyj, Oulun Energia Oy, Outokumpu Tornio Works, Pohjolan Voima Oyj, Quant Finland Oy,

SSAB Europe Oy, Stora Enso Oyj, Tornator Oyj,

UPM-Kymmene Oyj ja Walki Oy.

 

HSEQ-arviointi

varmistaa, että arvioitu toimittaja toimii mainittujen tilaajayritysten yhdessä hyväksymien periaatteiden mukaisesti työterveys-, työturvallisuus-, ympäristö- ja laatuasioissa.

Arvioinnin pisteet: 448 pistettä (maksimi 750)

Kaikkien arvioitujen yritysten pisteiden keskiarvo arvioinnin ajankohtana oli 387.

Arviointi toteutettiin 2023-10-31.

Tämä lausunto on voimassa 2026-10-31 asti.

 

Videot

YouTube video

Yritysesittely

YouTube video

Laivalastien purku

YouTube video

Historia ja yritysesittely

”Martti Pohjanen (isä) aloitti 50-luvulla, puun ajot traktorilla paikalliselle sahalle. Myöhemmin hän harjoitti taksiautoilua aina 70-luvulle asti. Maanrakennusurakoinnin Martti aloitti 60-luvulla, jota jatkui aina 90-luvulle asti.”