Organisaatioomme uusi osaaja!

Kuva tekstiin

Olemme valinneet kasvavaan Tehdaspalvelut -liiketoimintayksikköömme asemalastausten työnjohtajaksi Veijo Impiön, joka on aloittanut tehtävässään marraskuun alussa.

Veijolla on kattava ja pitkäaikainen kokemus raakapuuterminaalitoiminnasta sekä monipuolinen asiantuntemus pyöreän puun käsittelystä laajemminkin. Hän toimi uransa alussa materiaalikoneenkuljettajana pääsääntöisesti Rovaniemen raakapuuterminaalissa, mutta kokemusta karttui myös Kolarin ja Kainuun raakapuuterminaaleista. Myös rahtilaivojen kuormien lastaus ja purku ovat käyneet Veijolle tutuiksi Veitsiluodon ja Oulun satamissa. Hän tuntee Lapin raakapuuterminaalit kuin omat taskunsa, sillä viimeksi urallaan ennen siirtymistä Pohjaset Oy:lle hän on toiminut hyvän tovin Rovaniemen, Kolarin ja Kemijärven Patokankaan raakapuuterminaalien työnjohtajana.

Tarjoamme Veijolle takuulla mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kehittyvässä Tehdaspalvelut-liiketoimintayksikössämme. Vastavuoroisesti Veijon vahva osaaminen ja asiantuntijuus liittyen asemalastaustoimintaan auttavat meitä takuulla parantamaan toimintaamme entisestään. Veijo on jo päässyt meillä hyvään vauhtiin, joten asemalastauksiin liittyvissä palvelutarpeissa tai työkuvioissa ottakaa reilusti häneen yhteyttä.

Lämpimästi tervetuloa Veijo kasvavaan osaajien joukkoon!